De Theetuin

We zijn trots op onze theetuin. De theetuin is dé plek waar werken en genieten samenkomen. Onze hapjes en drankjes worden altijd geserveerd met een gulle glimlach van één van onze medewerkers en gemaakt met de oogst uit onze eigen moestuin.

Meer weten?

De buurkaart

Bij een goede buur moet je altijd kunnen aankloppen. Met de Buurkaart van ’t Wijland verlagen we graag de drempel voor onze dorpsgenoten om ook eens gezellig te komen buurten in onze theetuin en samen te genieten van een heerlijk kopje koffie of thee (tegen een speciaal buurtarief!).

Open tafel

Mensen die geregeld alleen eten schuiven gezellig aan tijdens de open tafel. Tijdens deze avonden genieten we dan samen met onze gasten (die zich vooraf voor hebben aangemeld) van een heerlijke maaltijd in onze knusse keuken.

Een (g)eitje

De eieren van onze kippen delen we graag. Wekelijks rijden we dan ook ons ‘eierrondje’ in de Zak van Zuid-Beveland. Leuk (f)eitje! Met de opbrengst van de vrijwillige bijdragen voor deze eieren doneren wij vervolgens weer een aantal geiten in Ghana. Een eitje voor een geitje dus!

Vragen? stel ze gerust!

Het is goed vertoeven op ons weiland aan de Platteweg 2 in Driewegen. Kom gerust eens langs en ervaar zelf de ruimte die ‘t Wijland biedt.

De theetuin is geopend van mei tot oktober op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 15.30 uur.

Vanwege de zomervakantie is ‘t Wijland gesloten van 29 juli t/m 9 augustus.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor dagbesteding? Bel vrijblijvend naar 06 25223105 of stuur ons een e-mail.