DAGBESTEDING OP ‘T WIJLAND!

‘t Wijland biedt dus vele mogelijkheden voor kleinschalige dagbesteding. Er zijn dieren die verzorgd moeten worden, er is een grote moestuin waarin altijd wat te doen is en een paar extra handen in de keuken zijn altijd welkom. Want door goede samenwerkingenmet de plaatselijke school, de kerk, het dorpshuis en het
verzorgingshuis zijn we ook in staat praktische activiteiten te organiseren zoals het koken voor (eenzame) ouderen en het schoonhouden van deze gebouwen. Op die manier dragen ook wij op een sociaal verantwoorde manier bij aan het ‘wij-gevoel’ in de Zak van Zuid-Beveland!

“Indien we op de juiste manier weer invulling geven aan iemands dag, dan kunnen we ook (weer) betekenis geven aan iemands zijn! Dat is de belangrijkste boodschap die we graag meegeven.”

Vragen? stel ze gerust!

Het is goed vertoeven op ons weiland aan de Platteweg 2 in Driewegen. Kom gerust eens langs en ervaar zelf de ruimte die ‘t Wijland biedt.

De theetuin is geopend van mei tot oktober op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 15.30 uur.

Vanwege de zomervakantie is ‘t Wijland gesloten van 24 juli t/m 6 augustus.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor dagbesteding? Bel vrijblijvend naar 06 25223105 of stuur ons een e-mail.